Pomoć
Napomena za pravna lica: napravite nalog ili se prijavite da biste videli veleprodajne cene.
Zatvori
(0) kom.
You have no items in your shopping cart.
Sve kategorije
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Bušenje i urezivanje u metalu

  View as Mreža Lista
  Sortiraj

  HSS spiralna burgija za čelik, RED LINE

  48,06 sa PDVom
  Brušena, spiralna HSS RED LINE burgija kaljena u pari, sa unakrsnim brušenim vrhom od 135 stepeni koristi se za precizno bušenje čelika. Zahvaljujući svojoj kratkoj konstrukciji ova burgija obezbeđuje precizno bušenje, dok samocentrirajući vrh pruža izvrsno centriranje čak i na oblim materijalima bez potrebe za prethodnim obeležavanjem tačkašem. HSS RED LINE spiralna burgija je geometrijski precizno izrađena i pruža osiguran kvalitet izbušenih rupa. Ova burgija se može primenjivati na stubnim, električnim, industrijskim i baterijskim bušilicama. Ukupna dužina burgije iznosi 49 mm, prečnik burgije je 2 mm, a dužina žleba za strugotinu je 24 mm.

  HSCO MAGMA spiralna burgija

  363 sa PDVom

  Garnitura ručnih HSS Optimum ureznica

  998 sa PDVom

  HSS nareznica, DIN223

  2.066 sa PDVom

  HSCO spiralna burgija

  239 sa PDVom
  Spiralna burgija HSCO ZEBRA se koristi za precizno bušenje prohromskog čelika, čelika visoke čvrstoće, kiselootporne i vatrootporne čelike. Ova burgija sa unakrsno brušenim vrhom od 130 stepeni, manjim korakom zavojnica i poprečnim uglom noža od 35 stepeni omogućava precizno centriranje čak i na oblim materijalima, bez potrebe za prethodnim obeležavanjem tačkašem. Može se primenjivati na stubnim, električnim, industrijskim i baterijskim bušilicama. Ukupna dužina burgije iznosi 49 mm, prečnik burgije je 2 mm, a dužina žleba za strugotinu je 24 mm.

  HSS dvostrana spiralna burgija

  149 sa PDVom
  Brušena dvostrana HSS burgija kaljena u pari, sa unakrsnim brušenim vrhom od 118 stepeni koristi se za bušenje tankih čeličnih limova, pop nitne i zakovice, a naročito je pogodna za ručnu obradu tankih materijala. Ova stabilna HSS burgija sa svojom kratkom konstrukcijom obezbeđuje precizno bušenje, a zahvaljujući samocentrirajućem vrhu omogućava izvrsno centriranje čak i na oblim materijalima bez potrebe za prethodnim obeležavanjem tačkašem. Ova burgija se može primenjivati na stubnim, električnim, industrijskim i baterijskim bušilicama. Ukupna dužina burgije iznosi 46 mm, prečnik burgije je 3 mm, a dužina žleba za strugotinu je 11mm.

  Garnitura HSS spiralnih burgija (1-10mm), 19kom

  062501
  9.586 sa PDVom

  Bušenje i urezivanje u metalu

  Filtriraj po:

  Obriši sve
  Min: 48 Max: 18.000
  RSD48 RSD18000